maanantai 18. elokuuta 2014

Tanssisunnuntai 24.8.2014

Annikan leivokset maistuivat hyvin kahvilavierailleni vielä toiseksi viimeisenä kahvilasunnuntaina. Saas nähdä pyörinkö tässä yksin arkipäivät. Kun sadetta lupailee. Aitta on kuitenkin suojaisa ja lämmin, ja siinä on mukava tarinoida.
Ei siinä oikeastaan olekaan istuttu muuten koko kesänä. Puutarha on kutsunut paremmin. Se on ollut ihana puutarhakesä!!

Ensi sunnuntaina 24.8 pidän kahvilaa vielä auki, sitten vain tilauksesta. Silloin tanssitaan pihamaallani. Raahen Merenhelmet tulevat, kuten muinakin kesinä, pihamaalleni tanssimaan itämaisittain koreine vaatteineen KELLO 14.OO. Annika myös tulee leivonnaisineen. Silloin toivoisin yleisöä ja aurinkoa, kuten muinakin kesinä on tapahtunut.


Iloisesti tervetulleeksi! Ruusumuori

Illemmalla...Tämä päivä kruunasi koko kesän. Niin paljon kuin jännitinkin päivän onnistumista. Sadetta luvattiin jo kello 11. lähtien. Sade tuli vasta 18.30, sen jälkeen kun suljin kahvilani. Mutta odotusta oli paljon, tanssijaystäväni kutsuttu, Annika ahersi leivonnaisten kanssa jne. Positiivisena muorina laitoin pihan kuntoon ja ulkopöydille pöytäliinat. Se asenne auttaa. Aurinko kurkisti, asiakkaita tuli eikä esiintyjien tarvinnut palella. IHANA PÄIVÄ!

Tuo yllä oleva kuva on viime kesältä kutsukuvana. Nyt olikin uudet tanssit!
Uusi köynnösruusuni John Davis ("Jussi") on myös positiivinen, täynnä nuppuja, uhmaa sadetta ja kylmää.
Näin se elämä menee!

Se oli kaikin puolin hyvä 'keikka'. Naapurin Raakel laulaa myös 'Eräästä keikasta' mukavaan rentoon tyyliin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Luen mielelläni kommentteja, kiitos!