torstai 1. elokuuta 2013

Musiikki- ja tanssiohjelmaa kesäkahvilassa

Ruusumuorin Kesäkahvila on avoinna vielä kolmena päiväpakettina su-ma-ti 20.8. saakka.


ENSI SUNNUNTAINA 5.8. on idyllisen rauhallinen ja jotkut kukatkin ovat vielä loistossaan. 

SUNNUNTAINA 11.8 kello 14. aloittavat musisoinnin Raahen Seudun Harmonikkakerholaiset. Lisäksi Sari Kauranen ja Kati Rantala soittavat kanteleella pelimannimusiikkia. Lea Joensuu esittelee Nikken magneettituottaita ja omega-öljyä. Toivon asiakkaita paikalle jo heti avaamisen eli kello 13 jälkeen.

Kyllä oli Ruusumuorin askel iloinen ja kevyt tällaisena sunnuntaina. Musiikki on iloinen asia. Suuret kiitokset harmonikkakerholaisille, Sarille ja Katille kauniista kantelesoitannosta, samoin Lealle ja Marjalle terveysjutuista. Tässä muutama kuva päivästä:

SUNNUNTAINA 18.8 lopetellaan puutarhakahvilaelämää tanssiaskelin. Leena Eskelinen tulee porukkansa kanssa näyttämään ja ohjaamaan muitakin heprealaisen piiritanssin rytmeihin. Itämaista tanssia esittävät Raahen Merenhelmet ry:n naiset. Tanssiaskeliin aletaan klo 14, joten paikalle mieluummin sitä ennen jo, että ehdin kahvet tarjoilla.

Tietenkin toivon vieraita myös muina päivinä ja ennen kaikkea toivon vielä aurinkoa ja leppoisia kesäpäiviä. 

Tervetuloa! Iloisesti Ruusumuori

Iloinen ja aurinkoinen päivä olikin!! Tanssijoita oli paljon, tuskin autoille parkkipaikkaa löytyi. Yleisöä olisi toivonut enemmän, mutta mukavaa oli nähdä heitäkin mukana piirissä! Kiitos kaikille!!!

Israelilasessa piiritanssissa oli aluksi mukana noin 20 tanssijaa. Pikkuhiljaa heitä tippui pois. Tässä jäljellä he, joilla oli vielä kuntoa vaikka kuinka, heh.

Jospa ensi kesänä tavataan jälleen! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Luen mielelläni kommentteja, kiitos!