tiistai 22. maaliskuuta 2016

Ruusumuori suunnittelee kesää 2016

Kevätpäivän tasaus on merkki kohdistaa katse tulevaan kevääseen ja kesään.

Tänään päätin tulevan kesän 2016 uudesta aukioloajasta. Tilasin myös uusia käyntikortteja.



Ruusumuori aloittaa kahvituksen 12.6. ja lopettaa sunnuntaina 21.8. Päivät olisivat edelleen sunnuntai, maanantai ja tiistai ja aukioloaika klo 12.00 - 17.00. Jos tulee suurempia ryhmiä (yli 8 henkilöä), on syytä tehdä tilaus. Tilauksen voi varata muinakin kuin aukioloaikoina. Tilauksia varmimmin voi tehdä minun sähköpostiini leilakastelli@gmail.com tai jos ei siihen, niin  puhelimeen 050-4492041. Yleensä en pidä puhelinta mukana puutarhatöissä, joten viestin kirjoittaminen tulee varmimmin perille. Siihen voin sitten soittaa takaisin. Yleensä kauppiaat tunkevat puhelimeen aika usein, enkä kaikkiin tuntemattomiin numeroihin vastaile. 

Joten toivon kaunista toukokuuta, jolloin varmaankin järjestän joitakin lauantai- tai sunnuntaitempauksia. Ilmoittelen niistä myöhemmin. Kaikki riippuu ilmoista ja innostumisesta.

Ehkä silloin jotakin uuttakin löytyy Ruusumuorin ruusumaalta.

TERVETULOA UUTEEN KAHVILAKESÄÄN JA MAASEUDUN RAUHAAN!


Tuure Kilpeläinen-Ajatuksen voima

3 kommenttia:

  1. Ihana tuo siun kahvilasi. =) Lupaan että jos olemme sielläpäin joskus kesällä reissaamassa niin yritän päästä siun ruusukahvilaasi. <3

    VastaaPoista
  2. Ihanaa kevään alkua Ruusumuorille! Kevät tulee hurjaa vauhtia ja monta mielenkiintoista asiaa on taas edessä. Toivottavasti ruususi ovat talvehtineet hyvin!

    Pieni linkkivinkki: http://kanadanruusut.blogspot.fi/
    Ja tuon linkkilistasi Majakarin tila on poistettu netistä, kannattaa poistaa listaltakin.

    Aurinkoista kevättä siis, ihanaa että pidät taas ruusukahvilaa auki!

    VastaaPoista

Luen mielelläni kommentteja, kiitos!