lauantai 27. toukokuuta 2017

Runoilua luonnossa

Juhlistan toisen kirjani Ruusutarhan tarinoita, osa 2 tiistaina 6.6 klo 13.00 - 16.00 pitäen kahvilaani auki runosieluille! Tuolloin julkistan kirjani ja kutsun vieraita runoilemaan ja kuuntelemaan runoja.

"Runoilua luonnossa"- hetket siis jatkuvat tänäkin vuonna pihassani ja lähimetsässä. Raahelainen Runoseitti -ryhmä vierailee myös kahvilassani tuolloin. 

Tarkoitus olisi jokaisen runonlukijan löytää hänelle mieluisa paikka puutarhastani. Siihen toiset kokoontuvat sitten kuulemaan runoa. Näin siirrytään paikasta paikkaan, hetkestä hetkeen ja runosta runoon ehkä metsän kätköihinkin saakka. Runojen jälkeen juomme kahvit! 


 

Tarinoita ruusuista riittää! Ja tarinoita on mukava kirjoittaa!

Tässä viime talven tuotos. Olen ylpeä, että olen pystynyt pitämään lupauksestani kiinni. Ensimmäiseen kirjaanihan kirjoitin haastavasti "Osa 1". Nyt on osa 2 valmis myös.


Tervetuloa keväiseen runo- ja kirjatapahtumaan!!  Tervetuloa auringolle myös!

Ps. Olipa nautinnollinen kesäpäivä!! Aurinko lämmitti, lintuset sirkuttivat. Ihmettelin vähän tuota ujon kainoa pajulintua, kun se tavallisesti visertää tuolla ojan varsilla. Nyt se istui koko tilaisuuden ajan pihavaahterassa ja ilmoitti mitä ylevimmin olostaan. Meille varmaan esitti kunnon konsertin!

12 vieraan joukossa esitettiin tosi kauniita luonto, kesä ja lapsuuden maisemarunoja!! Upeaa! Raahen Runoseitti oli hyvin koolla pitämässä kauden kevättuokiota Ruusumuorin Kesäkahvilassa.

Kiitos teille, ilo oli suuresti minun puolellani! Ruusumuori

Tässä muutamia kuvia runoista ja eri paikoista pihalla.Päivän päätteeksi innnostuin kokeilemaan miten suihku toimii pienessä lammessani. Kesän riemuja sekin!

1 kommentti:

  1. Runolla on ihmeellinen voima. Pilvinen taivas muuttui tuota pikaa aurinkoiseksi, kun Runoseitin porukalla kokoonnuimme viettämään ensimmäistä kesäpäivää Ruusumuorin kahvilaan. Runojen lisäksi saimme ihanan aurinkoisen päivän nauttia suussasulavan makoisia kanelipullia, piirakkaa ja ruusuisia tarinoita iloisen emännän kera. Kiitos Leila! t. Hannele

    VastaaPoista

Luen mielelläni kommentteja, kiitos!