sunnuntai 20. kesäkuuta 2021

Uskomattoman runsas ruusu- ja kukkakesä 2021

Niin paljon pahaa ja pelkoa kuin korona onkin aiheuttanut, luonto on keväästä asti ollut voimissaan ja kukoistava. Ruusuissa ei näy tauteja, jonkun kärsäkkään leikkaaman nupun olen poiminut. Joten nyt ruusupensaani kukkivat runsaammin kuin koskaan ennen. Minulla todellakin on RUUSUTARHA!! Kaikki yli sata pensasta kantavat nuppuja, mutta toki kukkivat eri aikaan, toiset kukassa nyt, rugosaruusut aloittavat heinäkuussa.

Siksi haluan jakaa sen ilon kahvila-asiakkaitteni kanssa. Kesä lupaa paljon kauniita päiviä, jolloin voi istua ulkona kahvitellessakin. Pyrin tarjoamaan pöytiin, joten vältyttäisiin viruskammolta. Olen itse saamassa ihan pian toisen rokotteen. Edelleen toivon käteistä kahvirahaa.

Ruusumuorin Kesäkahvila aukeaa juhannussunnuntaina 27.6.21 klo 12-17 ja on auki edelleen sunnuntaisin, maanantaisin ja tiistaisin samaan aikaan tuonne 1.8. saakka. Tosin muinakin aikoina voi tilata puutarhavierailua, pyrin palvelemaan, jos olen paikkakunnalla.  Puhelinnumeroni 050-4992041. Parhaiten tavoittaa viestillä, sillä puutarhatouhussa en pidä aina puhelinta mukanani. 

TERVETULOA KUKKAISEEN TUOKSUUN JA IHANUUTEEN!

Ruusumuori2 kommenttia:

  1. Kirjoitat:
    ”Ruusumuorin Kesäkahvila aukeaa juhannussunnuntaina 27.6.21 klo 12-17 ja on auki edelleen sunnuntaisin, maanantaisin ja tiistaisin samaan aikaan tuonne 1.8. saakka.”
    Missähän osoitteessa tämä kahvila ja ruusut sijaitsee?

    VastaaPoista
  2. Hei Maarit! Kahvila sijaitsee Linnalantie 74, Raahen Lasinkankaalla.

    VastaaPoista

Luen mielelläni kommentteja, kiitos!