maanantai 29. lokakuuta 2012

Hyvää talven tuloa puutarhoille!

Haittaa vähän tuo ruusuinen kuva tuossa kesäkahvilani mainoksessa, kun maa uinuu jo kymmensenttisen lumen alla. Eihän se vielä pysyvää varmaankaan ole, mutta kaunista ja niin puhdasta.

Tällaisin tunnelmin on puutarhasta ja kahvilasta kiikutettu kaikki tavara ja vempain sisätiloihin turvaan.
Nyt vain kevättä odottamaan.

Sen verran olen miettinyt tulevaa kesää, että pidän ehkä kahvilani auki sunnuntaisin, maanantaisin ja tiistaisin kello 13 - 19. Taidan aukaista sen jo kesäkuun alussa, joka usein täällä maalla on lämminta, kuivaa ja kaunista tulppaaneineen. Mutta sitten haluankin pitää lomaa juhannuksen jälkeen pari viikkoa. Ja tietenkin tilauksesta otan ryhmiä vastaan muulloinkin kuin varsinaisina aukioloaikoina. Varmoja päätöksiä en ole vielä mistään tehnyt.

Mielipiteitä saa esittää.


3 kommenttia:

 1. Rauha maassa.
  Lunta maassa.
  Harmoninen kuva.

  Ite tein viime kesänä semmosen huomion, että kansa oli eniten liikkeellä torstaisin keskellä viikkoa. Jupiterin sosiaalinen päivä. :)
  Mut se riippuu varmaan kohteesta.
  Lauantai oli ehkä hiljaisin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi on, että lauantait olivat kumman hiljaisia. Kaikilla kylä- ja kauppareissuja. Ja mökeillä ollaan. Ja itsellä jäi moni hyvä juttu kokematta. Joten tämän asian korjailen ainakin. Juppiterin päivä saa olla minulle sitten ehkä toisella lailla sosiaalinen...

   Poista
 2. Kaunis ihana piha lepää rauhassa talven alla ja odottaa ensi kesän ruusuja.

  VastaaPoista

Luen mielelläni kommentteja, kiitos!