sunnuntai 26. heinäkuuta 2015

Kansanmusiikkia ruusujen tuoksussa!

Joku sanoi ruusumuorin puutarhassa kulkiessaan, että 'täällä tuoksuu joka paikassa ruusu'.

HUOM! Sataa, sataa ropisee koko päivän. Musiikkiesitys on siirretty ensi tiistaiksi 4.8. klo 13.

Ps. Pelimannitiistain tunnelmakuvia tässä. Kiitos ihanasta tunnelmallisesta aurinkopäivästä kaikille!
- Minä en ennää soita!
     


Ehkä näin, ainakin kun aurinko helottaa ja lämmittää eterisiä öljyjä eloon. Niitäkin päiviä on ollut tai aurinko on kurkistellut. Kunnes taas viluttaa ja sattaa!

Ei anneta periksi. Ei ainakaan pelimannit anna. Anneli harmonikkansa kanssa ja Birgit kaustislaisen viuluotteensa kanssa tulevat soittelemaan puutarhakahvilaani ensi sunnuntaina 2.8 klo 13.00. Eihän kesä ole mitään ilman kansanmusiikkia, ilman harmonikkaa ja viulua! Pelimannin tyttärenä olisin aika lohduton. Lapsuuskodissani ja sen pihamaalla soi usein elävä musiikki.

Ruusumuori uskoo vielä kesään! Jaksan sitä odottaa. Ainakin aurinkoa näillä näkymin on luvassa pihamaalleni ensi sunnuntaina. 

Jo neljäntenä kesäsunnuntaina tulevat Anneli Juvén ja Birgit Vainio (oman kylän tyttö) viihdyttämään kahvilavieraita! Ja laulaakin on aina mukana saatu.

Sydämellisesti tervetuloa! Musiikin soittajat ja musiikin kuuntelijat! 

Ps.  Nallejakin on kahvilassani vielä hoidettavana.

Ps, ps. 9.8 sunnuntaina on Leila Riihijärvi ja Matias Nordström tässä esittämässä Helismaamusiikkia klo 16, Kirjoittelen siitä lähemmin, mutta tiedoksi tässä myös. Ja muutakin ohjelmaa on elokuun sunnuntaille tulossa. Su 16.8 Linnasatu-päivä ja 23.8 Merenhelmet esittävät itämaista tanssia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Luen mielelläni kommentteja, kiitos!