maanantai 12. kesäkuuta 2017

SATA KEIJUA saapuu Ruusumuorin pihamaalle!

Kesä on tullut! Esikot, tulppaanit ja narsissit ovat täydessä kukassa. Tuomi kukkii, vaikkakin kaksi viikkoa myöhästyneenä. Pian remahtavat muutkin puut ja pensaat kukkaan. Ruusujen kukintaa saa vielä odottaa.

Kukkivia ruusuja löytyy kuitenkin maalauksissani vähän naivistiseen tyyliinI. Niitä on kuusi suurta maalausta. Ne on tarkoitus pystyttää pihamaalle (sisätiloissa sateen sattuessa), joten maalauksia voisi kutsua tilataiteeksi. Tässä pieniä väläyksiä töistä.
Sehän ei vielä mitään, vaan niissä leikkii ja piiloittelee yhteensä 100 keijua, Ja siinä se ydin! Jokainen keiju on oma persoonansa. Ne voisivat kertoa 100 tarinaa. Pojantyttäreni Malenan suosikkiaihe hänen piirroksissaan  on pitkään olleet keijut. Arvaatte, kuinka hänen silmänsä pyöristyivät, kun kysyin häneltä, olisiko hän halukas piirtämään minulle 100 keijua. 100 keijua! henkäisi 6-vuotias tyttö. 

Mutta talven mittaan häneltä on pikkuhiljaa syntyneet ne kaikki 100 keijua. Sadan keijun idea syntyi minua auttaneen muurarin havainnosta, että tällä pihalla on ainakin 100 keijua ja yksi ilkikurillinen tonttu. Suomen 100-vuotisjuhliin olin jo ajatellut 100 ruusulajia, joka nyt on toteutunut. Ja siihenhän sopi hienosti myös 100 keijua. Joskus nuo jutut vain kummasti loksahtelevat yhteen.

NÄIN RUUSUMUORIN KESÄKAHVILA AVAUTUU KUUDENTEEN KESÄÄN SUNNUNTAIN A 18.6  KLO 12-17 TAIDENÄYTTELYN VAHVISTUKSELLA! 

Taidenäyttelyä ovat avaamassa molemmat taiteilijat, Malena Kastelli ja Ruusumuori. 

Muuten kahvila on auki sunnuntaisin, maanantaisin ja tiistaisin samaan aikaan 12-17 elokuun 20. päivään saakka. Maalauksia pyrin pitämään pihallani aina kun aurinko paistaa. Ruusutarhan tarinoita, osaa 2, voi ostaa kahvilastani. 

TERVETULOA!

Ette vielä arvaa, kuka tulee ihmettelemään sammalsohvaa ja kolmea karhua!


Kultakutrihan siihen on saapunut ihmettelemään!PS- Taiteilijat kiittävät kannustuksesta! Toinen tosin kurkki ikkunasta ihmisten reaktioita, vaatimaton kun on... Mukavasti oli vieraita! Tuosta sammalsohvasta kerron toisessa postauksessani.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Luen mielelläni kommentteja, kiitos!