torstai 13. kesäkuuta 2019

Uusi kesä Ruusumuorin Kesäkahvilassa 2019

Avaan kahvilani jälleen 23.6. juhannussunnuntaina klo 12-17. Avajaispäivänä on myös ohjelmaa. Dramatisoija Liisa Seppälä tulee esittämään pienoisnäytelmän viimeisimmästä kirjastani Audetan tarina. Vastanäyttelijäkin on, kukahan lie? Luvassa on myös kaunista laulua. Huhhuh! Olenkin innolla ja hikisenä laittanut kahvilaa ja kirppistäni kuntoon. Raahannut varastosta pöytiä ja tuoleja, pessyt ja siivonnut. Yrittänyt muistaa tehdä kaikki mitä tarvitaan. Ja ennen kaikkea olen yrittänyt saada puutarhaani kuntoon. Viime kesän jäljiltä se olikin vähän huonossa kunnossa, rikkakasveja ylenpalttisesti. Mutta en stressaa, olenhan aina mainostanut, että minulla on puolivilli puutarha.

Joka tapauksessa tärkeintä on ihmiset ja viihtyvyys luonnon keskellä. Toivon, että kun joku tänne asti lähtee pelkälle kahvikupposelle, se ei ole vain sitä, vaan voisi nauttia kiireettömästi maalaisrauhasta ja ruusujen tuoksusta. Ja toistensa tapaamisesta, täällä voi tavata ketä tahansa yllättäen. Toki voi käydä metsälenkillä katsomassa Jätinkirkkoja tai tutustumassa vanhaan Viinapolun pienemmällä lenkillä. 

Yleispiirros pihastani

Kahvila-aitasta saa myös ostaa Ruusumuorin kirjoittamia kirjoja; Ruusutarinoita osa 1-2, hinta a' 18e, molemmat yhdessä 30 e , ja romaanit Thelban tarina ja Audetan tarina, hinta a' 20 e, molemmat yhdessä 35 e. Olen purkittanut myös ostomultaan hajoittamiani perennataimia.

Mitähän minä vielä mainostaisin? En ole nyt tehnyt mitään uutta pihaani, vain paikannut vanhoja pajutöitä. Vanhat tutut keijumaalukset, joita maalailin yhdessä pojantyttäreni Malenan kanssa, koristavat pihaa ruusujen keskellä! Ystävien tauluja on esillä myös kahvila-aitassa; Pirjo Nykänen ja Leena Meinilä. Ideoita olisi lisää vaikka kuinka, mutta aikaa ei ole tarpeeksi eikä aina taitoa hyppysissä. 

Uusin juttu ja aika keskeinen on toki KAHVIMYLLY ja kahvipapupussit, mitä olen hankkinut. Onhan se vastajauhetut pavut tuoreen tuoksuista ja maistuu hyvälle. Edelleen kahvilatarjonta on pientä, samoin leivonnaiset, teen sen mitä ehdin ja mikä varmimmin maistuu. Suosikkina onkin ollut muorin leipomat ruusupullat! 


Tervetuloa! Toivotaan aurinkoisia päiviä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Luen mielelläni kommentteja, kiitos!