keskiviikko 7. elokuuta 2019

Musiikkia kahvilassani 18.8.2019 klo 14-15

Toistan edellisen sivun tietoja tässä, koska usein tekstin sisältö unohtuu pitemmän päälle. Musiikkisunnuntai on siis 18.8.2019 klo 14-15.

Toivotan tervetulleeksi kahvilaan ruusujen keskelle kuulemaan Anneli Juvenin ja Birgit Vainion puhdasta ja kaunista musiikkia haitarilla ja viululla esitettynä. He ovat taitavia soittajia ja ovat vielä jäseninä Raahen Pelimanneissa, joka on kärsinyt viime vuosina soittajakatoa. Uskon, että se jonakin päivänä jälleen on elinvoimainen, sillä huomaan radiota kuunnellessani kansanmusiikin uudenlaista nousua.

Anneli ja Birgit ovat olleet jo joka kesäisiä vieraita kahvilapihallani, vain kerran oli sateinen päivä, jolloin istuttiin pienen kahvilani suojissa. Toivon aurinkoa tulevaan musiikkituokioonkin.


Yli sadan ruusulajikkeen joukossa on yhä kukkijoita. Tämä on toiseksi viimeinen sunnuntaipäivä kahvilassani. LÄMPIMÄSTI TERVETULOA!Ps. Päivitän tätä kahvilani musiikkituokiota.

Päivä oli peloittavan sateinen. Siis vahtaan säätiedotuksia päivittäin ja sateet peloittavat aina, kun yritän järjestää jotain pihamaallani. Olen sään armoilla.

Kiitos kuitenkin niille rohkeille asiakkaille, jotka viis veisasivat sadepilvistä ja tulivat kahvilaani. Jopa aurinko tuli heidän mukanaan. Joten musiikkihetki pihamaalla sujui ihmeen mukavasti. Serkkuni Sauli Tuhkala tuli pelimannien mukana laulamaan ja laulattamaan yleisöä. Kiitos yllätysvierailustasi, Sauli! 

Ja ihmeen mukavasti sujuivat viimeinen maanantai- ja tiistaipäiväkin kahvilassa. Juostiin sateen välillä katselemassa ruusuja ja istuttiin aitan sisällä raataamassa. 

Vielä on yksi kahvilapäivä, sunnuntai 25.8. jolloin tanssiville ihmisille tarvittaisiin kaunista aurinkoa ja kuiva nurmikko! Toivon silloin katsojiakin runsaasti mukaan!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Luen mielelläni kommentteja, kiitos!