tiistai 19. toukokuuta 2020

Uskolla, toivolla ja rakkaudella!

Ruusumuori on ihan kunnossa, mutta maailma on sairas!

Tänään siivosin Ruusumuorin Kesäkahvilan kesäkuntoon. Tietoa ei vielä ole, miten korona-virus jatkaa tuhojaan, mutta toivossa on hyvä elää. Kevät on ollut kylmää. Ensimmäinen lämmin päivä oli Erkin päivänä 18.5. jolloin naapurin kanssa juotiin kahvit aittaterassilla. Toivon kahden sateisen kesän jälkeen aurinkoisempaa kesää.


Kahvilan matot tuulettumassa

Ruusut näyttävät nyt hyviltä. Kun kevät tulee näin hiippailen pikkuhiljaa, silmut ovat ummessa, eivät aukea liian aikaisin. Viime kevät jopa poltti nuppualut. Väliin oli hellettä ja öisin pakkasta. Se ei ollut hyvä.  

Kuitenkin, vaikka en voi pitää kahvilaani auki, on turvallisempaa ottaa ystäviäkin vastaan sinne kuin istua talon tiloissa. Siellä voi keitellä kahvit ja viedä ne puutarhapöydän ääreen. Sopivan välimatkan takana voi rupatella. 

Nyt tuli ilmoitus, että ravintoloita saa pitää auki tietyin ohjeistuksin. Kesästä ei vielä tiedä, mutta uskon, että puutarhakahvilat ovat turvallisia. En siis peru Kesäkahvilani aukioloa.

Siis avaisin kahvilani näillä näkyvin 28.6.20 ja sulkisin sen 26.7.20. Kahvilapäivät yleisesti auki sunnuntaisin, maanantaisin ja tiistaisin klo 12-17. Ja muuten tilauksesta. 

Kukkapenkkejä muokkaamalla, otan talteen osan taimista ja istutan niitä myytäväksi. Nyt jo poimin jalopähkämöä ja tummanpunaista kaunokaista.

Kevään ensikukat maljassa. Ruusa-kissa haistelemassa.


Sain viime kesänä Raahen Syöpäyhdistykseltä lahjan,
joka kuvaa uskoa, toivoa ja rakkautta. Ylhäällä
Anja-ysävän lahja. Laitoin ne kahvilan seinälle.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Luen mielelläni kommentteja, kiitos!