tiistai 13. huhtikuuta 2021

Uudet kujeet ja uudet saappaat!

Olen seurannut koronauutisia ja - ennusteita ensi kesälle 2021 toiveikkaana. 

Viime vuosikin oli korona-aikaa, tosin pientä, kun vertaa tätä vuotta. Olen päätellyt, että kun Ruusumuorin Kesäkahvila on puutarhakahvila, uskallan avata sen ensi kesänäkin. Viime kesä koronasta huolimatta oli iloisen vilkas, eikä perään kuulunut mitään koronatartunnoista eikä muustakaan ikävästä. Tosin kesä oli mukavan aurinkoinen ja kahvila-asiakkaani saattoivat hajaantua puutarhaan kahvikuppostensa kanssa. 


Joten tähtään tulevaan hyvään aikaan! Olkoon siitä antamassa suuntaa uudet vaaleanpunaiset saappaani. Tämän pihan puutarhurille onkin usein naurettu, kun hän on lampsinut vanhoissa saappaissa 10 vuotta. Nokian hyvät saappaat, joista varret leikkasin pois ja reiät paikkasin jesariteipillä. Joku huomauttikin, että ei ennen ole tuota teippiä nähnyt tuossa muodossa. Se luovuus! 

Joten uusissa saappaissa on mukava nyt astella märässä pihassa ja lätäköissä ja suunnitella kaikkea uutta.

Tällä kertaa ei kuitenkaan mitään tämän enempää.

Tervetuloa Kevät ja kevään uudet tuulet! Luettehan ylhäältä olevan tekstin, kiitos!

Ruusumuori 

1 kommentti:

  1. Hei Ruusumuori! Terveisiä kumppariverkkokaupastamme, osuimme sivuillesi ja kauniin ruusuiset Hait löysitkin itsellesi. Myös meistä ruusupuutarha ja pinkit Hait sopivat hyvin yhteen! Toivotamme puutarhakahvilalle aurinkoa ja sopivasti sadetta ensi kesänä <3

    VastaaPoista

Luen mielelläni kommentteja, kiitos!