maanantai 28. maaliskuuta 2022

Ruusumuorin Kesäkahvila auki heinäkuun 3.7 - 2.8.2022

Vihdoinkin olen sen päättänyt!

Avaan kahvilani yleisölle vasta sunnuntaina 3.7.22 klo 12.00 -17.00. Silloin tarjoan kahvit ja pullaa ilmaiseksi kahvilani 10-vuotisjuhlapäivän kunniaksi. Pihalleni saapuvat myös ystäväni itämaisen tanssin Merenhelmet, koska tämä vuosi on yhdistyksemme 20-vuotisjuhlaa! Kolmas juhlinnan aihe on ystäväni Mauri Laakkosen tänä vuonna ilmestynyt runokirja "Merenhelmiä", jonka valmistamisessa on Merenhelmien jäsenet olleet mukana. Silloin on itse runoilijakin paikan päällä! Kunpa aurinko paistaisi sille päivälle, ruusut pursuisivat kukinnoista ja linnut laulaisivat! Ja kaikki muu unohtuisi... 

Juhannuksen aion kerrankin viettää kiireettömästi. Valitettavasti useimmat ruusut kukkivat silloin, mutta voihan noita käyntejä tilata puutarhaani ennen juhannustakin. Ilmoittelen ruusujen aukeamisista.

Edelleen jatkan kahvilani aukioloa sunnuntaisin, maanantaisin ja tiistaisin. Keittelen kahvia ja paistan ruusupullia ym. yksinkertaista hyvää. Ja edelleen toivon niitä kolikoita mukaan. Tosin myynnissä on myös perennataimia yms. Ja muutamia kirjojanikin on esillä ostettavissa kuin myös Maurin runokirjaa.

Ja edelleenkin voin ottaa tilauksia vastaan muina ajankohtina riippuen siitä miten minulle ja asiakkaille kuin myös säälle ja muille syille sopii. Puhelin 050-4492041, paras jättää viesti, jos puhelin ei vastaa tai ottaa yhteyttä facebookin tai emailin kautta (leilakastelli@gmail.com). En pidä puhelinta mukana puutarhahommissa.

Toivotaan kaunista kevättä ja lämmintä aurinkoista kesää sopivin sadekuuroin! 

RUUSUMUORI Leila Kastelli 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Luen mielelläni kommentteja, kiitos!