lauantai 9. heinäkuuta 2022

Kovasti juhlittiin Ruusumuorin kahvilassa 3.7.22

Ruusumuori oli onnesta pökkyrässä pitkään kaikesta juhlinnasta. Aurinkoiseen juhlapäivään oli monta aihetta! Siispä tunnelma kosketti lämmöllään kuin aurinko ikään. 

Kuvat kertokoon puolestaan tätä kaunista, tunnelmaista päivää, jota oli juhlistamassa myös monet ystävät ja asiakkaat vierailullaan! 

Essi-ystäväni oli auttamassa,  Kokkolasta ystävät Marjatta ja Paula, Ruusa- kissa tervehtimässä vieraita ja miehet (Mauri, Markku ja Tuomo) kokkasivat upean päivällisen pitkämatkalaisille ystävilleni ja juhlan sankareille, jota hekin olivat! Runot loivat oman tunnelmansa, Tuulalla ja Essilläkin omansa.

Kahvilani 10 vuotta! Merenhelmet ry 20 vuotta ja Mauri Laakkosen uuden runokirjan, Merenhelmiä, julkistaminen! Tanssivat Merenhelmet olivat valinneet siihen lähes 600 runon (vuodelta 2021) joukosta ne mieluisimmat ja näin syntyi huolella valikoidut runot Maurin uuteen kirjaan. Kirjaa saa ostaa kahvilasta.

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hei, hei ja tuhannet kiitokset ihmeelliselle päivälle!

Tervetuloa edelleen ruusupihaan ja kahville! Ruusumuorin Kesäkahvila avoinna 3.8.22 asti sunnuntaisin, maanantaisin ja tiistaisin klo 12-17. Muinakin aikoina otetaan tilauksia vastaan!

Kirpparilla on iso alennus, Leilan kirjoja ja ruusuntaimiakin myytävänä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Luen mielelläni kommentteja, kiitos!