maanantai 26. helmikuuta 2024

Vuosi 2021 muistoissa ja kiitoksissa

Vuosi 2021 oli täydellinen ruusukesä. Voisin sanoa jo, että todella olin tehnyt ruusutarhan!

Suurin saavutukseni oli iso värikäs teos RUUSUTARHANI TARINOITA, jossa päivitin kaksi pientä Ruusutarhan tarinoita osa 1 ja 2, liittäen ne yhteen ja lisäten kaikki muutkin ruusut siihen. Ystäväni Mauri Laakkonen taittoi sen ja julkaisin sen omakustanteisesti Bod.fi:ssä. Kirja on mennyt hyvin kaupaksi, vaikka oli arvokas hinnaltaan johtuen värikuvistani. Se kirja on myös oman puutarhani historia, ruusujen historia ja Linnapellon tilan ja paikkakunnankin historiaa.

Muutenkin se kesä suosi ruusujen ja perennoiden kukkimista. Tosin itse Ruusumuorin Kesäkahvilaa en pitänyt enää niin pitkään auki kuin muina kesinä. Ilmassa oli lopettamisen viestiä.


Vasemmalla 'Flammentanz' ja yllä 'Ilo'

Alla 'Martta' ja 'Nils' (tällä uusi nimi)
Asiakkaita kävi, keittelin pannukahvia, leivoin ruusupullia ja Ruusa-kissa viihdytti asiakkaita.Ja ruusulajikkeitakin tuli lisää. Hannuksen Anneli lahjoitti minulle 'Siikajoki'-ruusun.

Nuorempi poikani innostui rakentamaan vanhoista ikkunalaseista minulle tomaattimökin! Kyllä olin onnellinen siitä, sillä olin odottanut sitä jo muutamia vuosia. Mikä ilo oli saada omia tomaatteja ja kurkkuja! Ja se oli kiva paikka koulia taimia. Ja mikä parasta! Luovuin vanhoista paikatuista ja leikatuista saappaistani ja ostin uudet. Tietenkin vaaleanpunaiset!  Kiitos auringolle, ihmisille ja itse elämälle!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Luen mielelläni kommentteja, kiitos!