maanantai 17. kesäkuuta 2013

Mitä löytyy kirppisaitasta?

Ruusumuorin Kirppisaitta on saanut sähköt, joten näkyvyys ikkunattomassa aitassa on nyt parempi ja kaikkea voi katsella rauhallisesti. Mutta mitä siellä oikein on? Ja mistä? 


Tämä talo on 65 vuotta vanha ja taloon jo aikoinaan siirtyi isännän mukana kaikkea vanhaa. Joten nyt kun pikku hiljaa siivoilen näitä nurkkiani ja ulkorakennuksia, sieltä löytyy monenmoista, jota nyt siirtelen kirppisaitan suojaan. Tosin itsellenikin on kertynyt kaikenlaista, josta raskin luopua. Samoin pojilleni.

Kirppisaitan ovi on auki silloin, kun emäntäkin on kotona. Joten sinne voi päästä kurkistamaan kahvila-ajankin ulkopuolelle.

Ulkona on jo tervehtimässä vanhan mattopuiden osia.
Silloin etsittiin metsästä luonnonväärää puuta, josta rakennettiin nuo kannatinpuut.

Valitettavasti kaikki osat noista mattopuista eivät ole tallella.


Myynnissä on lähes vain kerran katsottuja videokasetteja. Niitä saa eurolla tai 50 sentillä, ja jos sattuu olemaan tällainen laite vielä kotona, on sadepäivien ratto taattu.

Esillä on myös CD-kasetteja. Palapelit, jotka on hyvin säilytettyjä, on myös mukava puuha kesämökille huonompina päivinä. Kirjoja löytyy joka makuun, vanhasta Rexin sarjasta aivan uusiin. Dekkareista romantiikkaan ja siltä väliltä.

Vanhat nahkasaappaat voisivat olla mukava näky jonkin puutarhassa. Alumiiniesineitä sinne löytyy myös sekä lasiesineitä.

Vanhat punaiset puusukset ovat kauniit, ja festarilaseja on laatikollinen pojan aikoinaan kerääminä.

 Posliiniesineistä voi valkata tarpeellisia ja keräyskuppejakin. Lasten leluja on vielä joitakin.


 Silkkihepeneitäkin löytyy kirjahyllyn alta muovilaatikosta...


Naapuri on joskus huutokaupasta huutanut tällaisia rannalle sopivia lasten aurinkotuolejal


Palttootakin löytyy, työtakkeja ja muuta mukavaa vaatteiden joukosta. Ja monenlaista muutakin tavaraa.


Tervetuloa kurkistamaan!


2 kommenttia:

  1. Miten Kesäkahvila on juhannuksen aikaan auki?

    VastaaPoista
  2. Kahvila on auki tavalliseen tapaan sunnuntaina (jolloin pelimannit soittelevat kansanmusiikkia), maanantaina ja tiistaina. Joten itse juhannuksen vietän perheen parissa. Sitten ruusumuori pitää tauon, kuten ylhäällä punaisella tekstillä on mainittu.

    VastaaPoista

Luen mielelläni kommentteja, kiitos!