lauantai 6. kesäkuuta 2015

Ruusumuorilla tarjolla!

Haluan ilmoittaa, että kyllä Ruusumuorilla on tarjolla muutakin kuin kahvia ja pullaa, muutakin kuin ryystämistä ja runoilua, muutakin kuin Ylipään historiikkia ja maisemakortteja, muutakin kuin esikkoja ja tulppaaneja,  muutakin kuin sadetta ja kylmää.


Olen siivonnut kirpparitiloja. Siellä on esillä kirjoja, palapelejä, lehtiä (mm. puutarhalehtiä), vanhaa roinaa ja vaatteitakin. Voi sieltä löytyä muutakin, aarrekin etsivälle!Olen myös lopetellut muutamia kukkapenkkejä. En ole raskinut hyviä taimia ihan kompostiin viskata, vaan olen siistinyt niitä ja laittanut taimiastioihin tarjolle. Sieltä löytyy mm. kaunokaista, esikkoa, tulikellukkaa, ruusujuurta, jalopähkämöä ja helokkia. Olen myös kylmäkäsitellyt valkoisen akilleijan ja komean lubiinin siemeniä ja niitä taimia on pienellä alulla. Niitä kyseltiin viime kesänä. Nehän eivät kuki vielä tänä kesänä, vasta ensi kesänä. Nostin ylös pihasta myös kotkansiipiä ja raparperia. Joitakin ruusuntaimiakin löytyy. Rengasreitti Viinapolulle on myös kunnostettu Kyläyhdistyksen talkoilla paremmilla viitoilla. Liekokankaalta löytyy jykevä penkki eväiden syöntiin ja kauniin jäkälän peitossa olevien lapinraunioiden ihastelemiseen ja ihmettelemiseen. Geokätköjen etsijät voisivat samalla samota näitä polkujakin ihan retkimeiningissä. Tästä voi napata kartan mukaansa:


TERVETULOA, toivottaa Ruusumuori Pattijoen Ylipäästä, Linnalantie 74 (tämä osoite kannattaa laittaa navigaattoriin, kahvila osoittaa vieläkin ihan 'mehtään')!

1 kommentti:

  1. Oi sinua ihanaa! Varmasti taimet menevät kuin kuumille kiville! =) Asuisinpa lähempänä niin tulisin ostamaan ruusujuurta... <3

    VastaaPoista

Luen mielelläni kommentteja, kiitos!