keskiviikko 19. elokuuta 2015

Kahvilakesä loppui värikkäästi itämaisen tanssin lumossa!

Kaunis kesäpäivä 23.8. Ruusumuorin Kesäkahvilassa kruunasi koko kauden! Ruusumuorilla on mahtavan hyvä olo, kiitollinen niin monelle asialle. Eiköhän jatketa samaan malliin ensi kesänäkin!

Kauan toivottuja vieraita Oulusta!
Yksi ainoa ruusupulla jäi vadille!
* * * * *


Ensi sunnuntai eli 23.8 klo 12-17.00 on viimeinen aukiolopäivä Ruusumuorin Kesäkahvilassa. Poikkeuksena 'Luonto lähellä' Lokaali-tapahtuma syyskuun 5. päivänä pidän kahvilan auki tavalliseen tapaan 12-17 tilattuna tapahtumana. 

Kesän viimeinen sunnuntaina on joka kesä (nyt neljäs) päätynyt kauniiseen tanssiesitykseen, kun Merenhelmet ovat valloittaneet pihamaan värikkäine itämaisine asuineen. Itse taiteilija ja koreografien luoja ja rakas opettajamme Nada saapuu tilaisuuteen myös oululaisten tanssiystävien kanssa. Ja aurinkoa on luvassa roppakaupalla!

Mutta ei huolta huomisesta. Uskon että Ruusumuori jaksaa hoitaa puutarhaa ja ylläpitää kahvilaa vielä ensi kesänäkin. 

Iloisesti kaikki vieraat tervetulleita!

Kuva kesältä 20142 kommenttia:

  1. Hienoja kuvia. Onneksi tämä surkean sateinen kesä muuttui aurinkoiseksi loppukesäksi. Ehkä voin lopettaa puheet fimbulvinteristäkin.

    VastaaPoista
  2. Hienoja kuvia. Onneksi tämä surkean sateinen kesä muuttui aurinkoiseksi loppukesäksi. Ehkä voin lopettaa puheet fimbulvinteristäkin.

    VastaaPoista

Luen mielelläni kommentteja, kiitos!