torstai 31. joulukuuta 2015

Mukavaa Uutta Vuotta 2016 Ruusumuorin Kesäkahvilasta!

Sen verran on tullut lunta, että ei aivan pimeää ole.

Ruusutarha ja puutarha on peittynyt hentoon kosteaan pumpuliin. Matti Lepistön Kotka valvoo tätä kaikkea. Ruusut ja kahvila ovat turvassa.



Sain mukavan Uuden Vuoden lahjan Raahen kaupungilta. Tai oikeammin se on lahja kaikille, jotka täällä tulevana vuotena kulkevat.

Aika useat Jätinkirkoilla vierailijat valittivat viime kesänä sitä, että kävelevät paikan ohi tai eivät löydä sitä. Jotkut turistit ovat kulkeneet Wanhaan Kastelliin ja englanninkielellä kyselleen sieltä Jätinkirkkoja. 

Tämä johtuu siitä, että paikka mistä käännytään polulle ja Jätinkirkkoa kohden on aika huomaamaton, vaikka opaskyltti tiedotteineen siinä onkin. Samoin männyntaimisto Jätinkirkkojen edessä on kasvanut ja on sen verran tiheä, että kirkkoa ei enää näy tieltä. 

Tein anelun lisäkylteille ja otin yhteyttä mallien kanssa Raahen museoonkin. Raahen työpajassa metalliset kyltit putkineen on valmistettu. Kiitokset sinne! Komeita ovat, Hannun vaakuna, oikea nimi, matkan metrimäärä ja jopa englanninkielellä on teksti. 

Nyt on routa maassa, kylmää ja pimeää, joten kylttien pystyttäminen lienee siirtyy kevääseen. Talvella ei turisteja yleensä liiku näillä tienoin. 

Täällä nukutaan rauhallista 'karhununta' kissojen kanssa. Tosin monenmoista suunnitelmaa pyörii jo ensi kesän varalle. Ja ruusupensaitakin on jo lisää tilauksessa.

HYVÄÄ VUOTTA 2016! toivovat Ruusumuori, kissat Ruusa ja Majuri ja kaikki kotitontut lähistöllä

1 kommentti:

Luen mielelläni kommentteja, kiitos!