tiistai 1. heinäkuuta 2014

Ruusumuorin kahvila täysin hukassa - suorastaan mehtäsä!

Olen kuunnellut useiden vieraiden ihmeellisistä haeskeluista ja täysin 'mehtään ajoista' ennen kuin ovat löytäneet Ruusumuorin Kesäkahvilan. 

Olen yrittänyt omassa blogissani kertoa aika hyvin, miten tänne löytää. Mutta... kun se navigointi on niin yleistä ja avuliasta. Kun asettaa osoitteeksi Ruusumuorin kesäkahvila, ainakin google-kartta osoittaa Kalliontien kautta vanhalle metsätielle ja sinne keskelle metsää! Kun kuitenkin osoitteena talo löytyy oikealta paikalta Jätinkirkon vierestä. GOOGLE  EKSYTTÄÄ IHMISIÄ! Fonectalta löytyy oikea paikka.Eräs autoilija oli porhaltanut sellaista metsätietä tänne, etten minä itse sille tielle lähtisi, välillä henkeä pidätellyt heinikossa ja raiteissa, mutta ihmeesti löysi ulos ja suoraan Linnalantielle. Joku toinen oli ajellut edestakaisin Kalliontietä ja oli aivan hukassa, kun sattumalta oli kierreltyään  löytänyt kesäkahvila- ja Jätinkirkkokyltin.

Ilmoitin kyllä virheellisestä paikasta.
Esittelysivullani yritän kertoa tänne tulosta. Siis...8-tiellä on kyltti Jätinkirkko, sekä siitä kääntyvälle 88-tiellä Vihanti-Pulkkila (noin 10 km). Kastellintielle kääntyessä pitää ajaa niin pitkästi kuin tulee toinen Jätinkirkko-kyltti (noin 4,5 km). Ei saa kääntyä muille teille! Eikö yleisesti ole sääntönä, että ajetaan niin kauan suoraan, kunnes taas ohjataan. Linnalantiellä (noin 800 m) on sitten kuitenkin esillä vanhat kyltit (Linnanrauniot ja Kastellin Linnanraunio), jotka toivonkin siinä pysyvän historiallisina arvoina. Alla löytyy myös Ruusumuorin kesäkahvila-kyltti. 70 metrin päässä vihreä talo, punaiset ulkorakennukset. Suomen lippu liehuu aitan seinällä. Oulusta tulijoille voi olla hankalampikin matka Jokelankylän kautta, mutta taas: -Ei saa kääntyä minnekään ennen kuin tulee kyltti!

Navigaattorikin toimii, kun siihen laittaa tieosoitteen Linnalantie 74, Raahe.

Surettaa nuo harhailijat ja vielä enemmän he, jotka kääntyvät takaisin, kun eivät löydä perille.

Toivon, että löydätte Ruusumuorin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Luen mielelläni kommentteja, kiitos!