torstai 30. marraskuuta 2023

Joulukalenteri, runot ja erityiset joulukortit nyt esille!

En voi jättää runojen maailmaa. Näin kylmänä ja pimeänä aikana on mukava matkustaa ympäri maailman runojen avulla. Jatkan edellisvuosien runoteemaa joulukalenterissani. Nyt on vuorossa itäiset maat Kiinaa ja Japania myöten sitä mukaan kun löydän heidän runojaan. Aika paljon niitä löytyy.

Mukaan laitan joulutervehdykseksi joulukorttien kuvia. Valitsin mukaan keräämiäni kortteja, jotka kuvaavat Jeesus-lapsen syntymää. Olen huomannut viime vuosina kaupoissa kulkiessani, että enää ei näy niin paljon kortteja tästä aiheesta. Ennen oli enemmän. Minua on kiehtonut tuo tarina ja yleensä 'äiti ja lapsi' -aihe. He ovat tässä maailmassa tärkeimpiä olentoja eläimiä myöten. Joten joulukalenterini blogisivuilla niitä näkyy. Laitan niistä tiedon facebookiin, joten on helppo seurata. Tervetuloa runojen ihmeelliseen maailmaan!

Olen poiminut kirppareilta myös gobelliineja ja erityisesti tästä löydöstä olin iloinen. Siinäkin aiheena äiti ja lapsi. Ja mukana kuvassa on jopa ruusu! HUOM! RUNOKALENTERI TOISESSA BLOGISSA: 

https://ruusutarha.blogspot.com


 

 

2 kommenttia:

  1. Yleensäkään, olisiko äidistä ja lapsesta olemassa joulukortteja ilman Jeesus-lapsen syntymää?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, tämä sivu tuli väärään osoitteeseen. Esittelen runollista joulukalenteriani toisessa blogissa: https://ruusutarha.blogspot.com

      Poista

Luen mielelläni kommentteja, kiitos!