lauantai 14. heinäkuuta 2012

Kansanpelimannit soittelevat/soittelivat 2012!

Hei!

Ruusumuori on katsellut surullisena taivaalle ja sateen murjomaa puutarhaa, mutta kesää on vielä jäljellä. Joidenkin vieraiden kanssa on istuttu sateen ropistessa aitan kattoon ja tarinoitu. Kaukaisiakin vieraita tavatta, ihan nettipuutarhaystäviä. Terveiset ja kiitokset käynnistä sinne Keuruulle!


Vieläkin raskaat pilvet uhkaavat puutarhani kukkapenkkejä ja ruusuja, joista Minetten olen peittänyt päivänvarjoin. Tämä pensas lupailee runsaasti kukkia!

Sunnuntaina 15.7 on odotettavissa kaunista ilmaa ja odottelen kovasti pelimanneja saapuvaksi kello 14.oo kieppeillä. Silloin on mukavaa istua puutarhassa (jonne on saapunut aivan hirsipöytäkin penkkeineen) ja kuunnella Annelin ja Birgitin mukaansa tempaavaa musiikkia. Ja katsella pajuhevosten ja villien kissanpentujen kesäriemua.

Joten tervetuloa! Nyt lähtee ruusumuori leipomaan!

PS. Sunnuntaina AURINKO PAISTOI! Kyllä olin onnellinen, askelparitkin tuntuivat ihmeen ilmavilta puutarhapolulla kun kuljin milloin kahvia uusien, milloin jäätelöä ja muuta noutaen. Pelimannit, Anneli ja Birgit tykkäsivät musisoida yhdessä pitkästä aikaa ja äkkiä siinä pari tuntia vierähtikin. Laulajiakin ilmaantui mukaan. Tunsin, että kaikilla oli hyvä olla. Kiitos taivaalle, kaikille vieraille ja soittajille! Ja Anjalle, joka vielä touhusi kahvilassani ja oli tosi tarpeen!


Konstan parempi valssikin taisi soida, jos en väärin muista...


7 kommenttia:

 1. Ja tietenkin se yksi pullapellinen unohtui ja paloi. Harakkojen vuoro juhlia!

  Itse en tietenkään ole näin huolimaton. Vika on siinä, kun Merkurius ja Uranus tuolla taivalla ovat kiertoradallaan 'pysähtyneet' ja tekevät jekkujaan. Hyvä muistutus siitä, ettei saa jäädä istumaan, vaikka aurinko kurkisteleekin!

  VastaaPoista
 2. Kiitos itsellesi herkullisesta kahvihetkestä ja muusta! Oli tosiaan mukava tavata. Näin se sattuma meitä kuljettaa.

  VastaaPoista
 3. Riitta! Tosiaan näinkin voi ystävystyä, tuntea tuttuutta sähköjenkin kautta!

  VastaaPoista
 4. Ja kiva oli Riitan vinkistä löytää tänne! Nyt on kova urakka edessä, kun haluan lukea Metsätontun koko tarinan. Kesäkahvila kun on idea, joka on ääneen lausuttu meilläkin muutaman kerran tulevaisuudensuunnitelmien yhteydessä.
  Kaikkea hyvää (ja ennenkaikkea aurinkoa ja vieraita), Sinulle Metsätonttu ja kahvilallesi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sirkku hei!
   Jos tätä jostakin luet, niin olen yrittänyt sinun blogiisi vastata, mutta olen kai sitten 'robotti', sillä vaikka kuinka yritän niitä kirjainarvoituksia selvittää, en pääse vastaamaan. Olen yrittänyt monta kertaa.

   Poista
 5. Kiva kuulla Sirkku suunnitelmistasi! Kahvilan avaaminen on paljon helpottunut, ja jos se on kotikahvila, ei terveysviranomaisille tarvitse tehdä vanhanaikaista selvitystä. Toki sinulle on helpompi, kun menet Metsätontun ruusutarha-sivustolleni ja
  'hae'-laatikkoon laitat sanan 'kahvila', niin löydät ne sivut, joissa olen kahvilaa suunnitellut. Mutta toki saat lukea miten haluat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokeilin itse tuota hakusanaa ja eihän se tässä aiheessa olekaan hyvä, kun se hakee aina kahvilablogini. Siis ei onnistu sillä tapaa!

   Poista

Luen mielelläni kommentteja, kiitos!