perjantai 27. heinäkuuta 2012

Pieniä mukavia juttuja!

Eräällä ystävälläni on nippu kirjoja kauniista ajatelmista. Hän väsäsi pieniä lappusia, joita saa ottaa tällaisesta ihmeellisestä rasiasta. Teksti voi lapussa olla hyvinkin osuva ja sen saa laittaa taskuun, josta se taas voi löytyä sopivalla hetkellä. Itse rasian löysin eräältä kirpputorilta Ruotsissa. Joku sanoi sitä käsilaukuksi, joku pensselikoteloksi, joku karttalaukuksi, joku retkipullon säilytysrasiaksi. Jos joku tietää tämän todellisen tarkoituksen, olen kiitollinen. Nyt se kantaa ruusuisia ajatuksia sisällään! Ja löytyy Ruusumuorin Aittakahvilasta.

Yksi ihmetyksen aihe kahvilan pihalla on ollut tämä.


Itse olen nimennyt tämän 'esiintymislavaksi'. Nyt siinä tosin esiintyvät vanhat astiat kukkineen. Kuten asiakkaat ovat huomanneet, vanha talon pohjoissivulta on purettu vanha  laudoitus ja laho ulkoeteinen pois. Talo saa aivan uuden julkisivun ja alkaa olla pian valmis. Tämä hökötys on eteisen ulkoportaat, jotka piti vain siirtää johonkin. Ja ne somistavat nyt etupihaa.

Toinen hökötys on tämä, josta kysellään, että mikä tuo on. 


Siinä on naapurin Paulan vanha vaahtera, joka on toisen naapurin luovissa käsissä saanut vähän uutta muotoa. Virallisesti se edustaa Aurinkokellon jalustaa. Ja Atlashan sitä on myös kannattamassa. Aikaa on tutkittu silloin tällöin ja on huomattu, että ihan se ei pidä paikkaansa. Saattaa heittää puolikin tuntia.

Kiviä, kiviä on joka paikassa. Ja ne ovat aina yhtä kauniita.


6 kommenttia:

 1. Noille esiintymislava portaille voisin ensi kesänä tulla kantele kainalossa :DDDD
  - Kantelemummu-

  VastaaPoista
 2. Kaikenmoista kivaa ihmeteltävää sinun pihastasi löytyykin! On mukava lukea niistä, kun on itsekin käynyt paikan päällä... Terveiset Keuruulta!

  VastaaPoista
 3. Mielenkiintoisia asioita sinun pihastasi löytyy :)Metallirasiasta en mitään tiedä mutta erinomaisessa käytössä se nyt on.
  Minua kiehtovat nuo portaat. Hyvähän niiltä varmaan on esiintyäkin mutta ne luovat erityisen sadunomaisen tunteen ainakin kuvassa.

  Firefoxilla saa näköjään kommentit perille mutta kumma kyllä chromella ei.

  VastaaPoista
 4. Kantelemummun toivoisi tulevan vielä tänäkin kesänä siihen soittelemaan.

  Ja odotapas, kun pääsen aittaa ja navetan vinttiä siivoamaan, ei tiedä mitä sieltä löytyy ja mitä keksin. Eräs ystäväni muisti kauniin jutun noista portaista ja kirjoitti 'Viulunsoittaja katolla'- musikaalia siteeraten, että 'Leila on niin 'rikas', että hänellä on varaa tehdä portaatkin, jotka eivät vie minnekään. Aikamoista. Mutta siinä voisikin kuvitella kaikenmoista. Portaat voivat johtaa ihan minne vain, kosmisiin äärettömyyksiin.

  VastaaPoista
 5. Mukava kun Kesäperhokin on päässyt juttelemaan!

  VastaaPoista
 6. Tuon Ruusuisten Ajatusten metallirasiankin arvoitus ratkesi kesän aikana.

  Eräs herra tuon rasian tunsi. Se on kasvienkeruurasia, jonne biologi tai muu kasvien kerääjä saattoi tallettaa kasvin ilman että se joutui puristuksiin.
  Hieno oivallus!

  Ruusuiset ajatukset ilahduttivat asiakkaita. Kiitos siitä Leilalle, joka niitä sinne poimi ja kirjoitti!

  VastaaPoista

Luen mielelläni kommentteja, kiitos!